Billede af græske frikadeller i tomatsovs

Græske frikadeller i tomatsovs med ris

Kan være klar om 1 time og 10 minutter

Tænd ovnen på 200°.

Frikadeller
Hak løg, hvidløg og persille fint og bland det sammen med kødet og ægget. Form 16 aflange frikadeller og læg dem i et ovnfast fad.

Tomatsovs
Bland de hakkede tomater, det finhakkede løg, oksebouillon, oregano, hakket basilikum og balsamico vineddike sammen i en skål, rør rundt og hæld det over frikadellerne.

Sæt fadet i ovnen ved 200° i 50 minutter og server med ris og evt. lidt salat.


Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.

Ingredienser til græske frikadeller i tomatsovs


500 g oksefars
1/2 løg
2 fed hvidløg
1 håndfuld persille
1 æg
Salt og peber

Tomatsovs
2 ds hakkede tomater
1/2 løg
3 dl oksebouillon
1 tsk tørret oregano
10 blade basilikum
1 spsk balsamico eddike