Stærk thaisuppe med frisk chili, hvidløg, ingefær og koriander
Kan være klar om 30 minTrænger du til en stærkt krydret thaisuppe, der fjerner hårene i næsen? Så er det denne opskrift du skal prøve!
Start med at sætte 1 liter vand over på fuld blus og når det koger, lægger du nudlerne i, slukker for blusset og lader nudlerne trække i 5 minutter. Rør lidt rundt i nudlerne så de alle er nede i det varme vand.
Mens nudlerne forberedes, skærer du kyllingebrysterne i små suppevenlige stykker. Derefter hakker du chili, hvidløg og ingefær og svitser det kort sammen med gurkemeje i en suppegryde inden du tilføjer kyllingekødet og svitser det hele i et par minutter.
Så hælder du vand, bouillon, kokosmælk og fishsauce i suppen og varmer det op under låg. Lad det stå og simre i 10 minutter inden du tilføjer hakket koriander, forårsløg skåret i tynde skiver og saften fra en lime. Hæld nudlerne i thai suppen som det allersidste og server suppen rygende varm - gerne med lidt godt brød til.
God appetit! Og god bedring! ;-)
Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.
Ingredienser til stærk thaisuppe
2 rød/grøn chilier
2 fed hvidløg
2 spsk finthakket ingefær
1 tsk gurkemeje
2 dl vand + hønsebouillon
1 dåse kokosmælk
1 spsk fishsauce
400 gram kyllingebryst
3 forårsløg
1 lime
2 spsk hakket koriander
250 gram nudler