Salsa dip med chili og rød peber
Kan være klar om 30 minLæg peberfrugterne på en varm pande med lidt olie og grill dem mørke på alle sider.
Læg dem i en skål, læg en tallerken over og lad dem stå og dampe af. Fjern skrællen og kernerne og finhak pebrene. Hvis ikke indholdet er blødt nok, så læg det i en gryde og lad det simre over svag varme i 5-10 min sammen med hakkede tomater. Rør rundt og mos det.
Tilsæt resten af de finthakkede ingredienser, rør rundt og smag til med salt og peber. Lad salsaen stå og trække 1 time inden servering.
Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.
Ingredienser til salsa dip
4 røde peberfrugter
2 tomater
1/2 løg
1 rød chili
1/2 fed hvidløg
1 dl frisk persille
1 dl frisk basilikum
1 spsk frisk koriander
8 spsk olivenolie
1 spsk balsamico vineddikke
1 spsk citronsaft
Salt og peber