Pølsehorn 24 stk
Kan være klar om 1 time og 15 minutterLun vandet i en gryde, til det er fingervarmt og rør gæren i. Lad det trække i 5 min. og tilsæt derefter creme fraiche.
Hæld mel i en stor skål, smuldr margarinen heri og tilsæt salt, vand, gær og fromage frais fra gryden og æg. Slå dejen sammen og tilsæt evt. mere mel, så dejen er tilpas fast mens den æltes i et par minutter.
Lad dejen hæve i 30 min.
Del dejen i 3 dele, som rulles ud i cirkler. Hver cirkel deles i 8 trekanter. Læg en smule ost og en halv pølse i den brede ende på hver trekant og rul dejen sammen til et horn.
Tænd ovnen på 225° mens hornene hæver i 15 min.
Pensl pølsehornene med mælk og bag dem i 12 min ved 225°.
Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.
Ingredienser til pølsehorn
1 dl vand
50 g gær
2 dl fromage frais
425 g mel
1 tsk salt
75 g margarine
12 pølser
1 æg