Millionbøf med ketchup og champignon
Kan være klar om 30 minDet er meget, meget nemt at lave en lækker millionbøf og vi spiser det når vi er trætte og vi hurtigt lige skal bakse noget sammen til aftensmad.
Start med at sætte en gryde over til pastaen og hæld salt og pasta i når vandet koger. Imens hakker du løget fint og svitser det kort på en varm pande inden du tilsætter kødet og rører rundt. Jeg bruger oftest rødløg fremfor almindelige løg fordi rødløg har en mere sød og mild smag.
Når kødet er brunet, tilsætter du 7 dl vand og 3 spsk ketchup og rører rundt til millionbøffen lige kommer op at koge. Så drysser du Maizena i indtil sovsen er så tyk som du bedst kan lide den og vælger du den brune af slagsen, så behøver du ikke putte kulør i. Du kan selvfølgelig også jævne sovsen ved at ryste lidt hvedemel sammen med lidt vand og hælde det i millionbøffen, men jeg bruger tit Maizena fordi det simpelthen er så nemt.
Rens champignonerne, skær dem i halve og lad dem koge med i millionbøffen de sidste 5-6 minutter.
Smag til med salt og peber og når pastaen er kogt færdig, så er millionbøffen færdig!
Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.
Ingredienser til millionbøf
1/2 finthakket rødløg
1 spsk olivenolie
1/2 kg hakket oksefars
3 spsk ketchup
7 dl vand
250 g champignon
Brun Maizena
Salt og friskkværnet peber
400 g spaghetti
2 liter vand