Koteletter i fad med banan, ananas og karry
Kan være klar om 35 minRis
Hæld vandet i en gryde og bring det i kog inden ris og salt tilsættes. Koges indtil der ikke er vand på bunden mere - brug en gaffel til lige at se efter. Tag gryden af blusset og lad risene stå og trække i 10 min.
Koteletter
Del ananasskiverne over i halve. Smelt smørret, tilsæt karry og brun koteletterne let. Tilsæt bouillon, læg ananas ned mellem koteletterne og lad det simre i 10 minutter.
Skræl bananerne, skær dem over og halvér dem på langs. Varm en grillpande op og rist bananerne meget kort på den flade side i lidt olie tilsat karry.
Hæld fløden ved koteletterne og varm retten op til kogepunktet i få sekunder - jævnes eventuelt. Bananerne lægges oven på koteletterne, retten smages til med salt og peber og serveres med ris.
Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.
Ingredienser til koteletter i fad
6 koteletter
1 spsk karry
5 dl svinebouillon
1 dåse ananas i skiver
4 bananer
250 ml madlavningsfløde
Salt og peber
Tilbehør
4 dl basmati ris
6 dl vand
1 tsk salt