Kartoffelsalat med frisk persille og fedtfattig fromage frais
Kan være klar om 30 minSkyl kartoflerne - de behøver ikke blive skrællet først. Hæld dem i en gryde, fyld med vand så kartoflerne er dækkede og kog dem i 10 minutter med salt, hvorefter der slukkes for varmen. Lad dem stå i gryden til de er møre og hæld derefter vandet fra. Hæld koldt vand i gryden og lad det stå et minuts tid, hvorefter det gentages indtil kartoflerne er kolde.
Mens kartoflerne koger hakker du løg og hvidløg og blander det i fromage frais'en. Smag til med rigeligt salt og peber. Skær kartoflerne i skiver og bland det sammen med dressingen i en stor skål.
Hak den halve agurk i tern og læg det oven på kartoffelsalaten.
Skær baconskiverne i små tern og steg dem på panden indtil de er sprøde og lækre. Læg 3-4 lag køkkenrulle på en tallerken og lad baconen dryppe af derpå. Drys det derefter oven på kartoffelsalaten og server
Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.
Ingredienser til kartoffelsalat
1kg små kartofler
400 g fromage frais 0,5% (et bæger)
1 skalotteløg hakket meget fint
1 fed hvidløg hakket meget fint
1/2 agurk skåret i små tern
1 pakke skiveskåret bacon hakket i tern
Salt og friskkværnet peber