Billede af foccacia

Foccacia med honning og durum

Kan være klar om 27 timer

Lun vandet i en gryde og rør det sammen med youghurt, hvorefter gær tilsættes og opløses. Tilsæt mel lidt ad gangen, ælt og tilsæt honning og salt. Æltes grundigt.

Dejen lægges på bagepapir i en bradepande og stilles koldt i 24 timer.

Sæt derefter dejen til hævning et lunt sted i 2 timer.

Tryk huller i dejen med fingrene og drys den med lidt rosmarin og godt med salt og peber. Bag brødet i ca. 30-35 minutter ved 180° indtil det lyder hult når man banker på det.


Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.

Ingredienser til foccacia


5 dl vand
5 dl yoghurt naturel

50 g gær

600 g fint durummel
500 g hvedemel

0.5 dl honning
0.5 dl grov havsalt

Rosmarin, flagesalt og friskkværnet peber