Fedtfattig karrysalat med friske og saftige æbler, æg og pasta
Kan være klar om 30 minDer er mange forskellige slags lækre sild, der smager fantastisk på et godt stykke rugbrød, men de kræver stort set allesammen en ordentlig karrysalat, som modspil til sildens syrlige smag. Ellers bliver det lige krads nok.
Man husker som regel at købe sildene, men når man så glad og tilfreds står og betragter det fine påskebord, går det op for en at man har glemt at købe karrysalaten og der er gæsterne som regel lige på trapperne. Heldigvis er det både nemt og hurtigt at lave en god karrysalat, der ikke er fuld af fedt, som de billige i supermarkederne.
Her er min opskrift på en rigtig god og hjemmelavet karrysalat, som alle kan lave:
Kog ægget til det er hårdkogt. Kog pastaen til den er blød og hak det groft sammen med ægget og æblet. Rør karryen godt sammen med fromage fraisen inden du blander de hakkede ingredienser i. Smag til med salt og peber.
Og det var dét - var det ikke nemt? :-)
Tip: Karrysalaten bliver kun bedre af at den lige får lov at trække i køleskabet i en times tid, så du kan sagtens lave den i rigtig god tid, fx. dagen før. Rør godt rundt inden servering.
Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.
Ingredienser til fedtfattig karrysalat
250 ml fromage frais 0,3%
1 dl kogt pasta
1 æg
1 æble
1/2 tsk karry
Salt og friskkværnet peber