Billede af fedtfattig broccolisalat

Fedtfattig broccolisalat med grillede kyllingestykker

Kan være klar om 30 min

Hvis du kan undvære det klassiske tilbehør som kartofler, ris eller pasta så skulle du prøve denne opskrift med broccolisalat som tilbehør til grillede kyllingestykker. Det smager godt, er nemt at lave og er supersundt. Skal vi komme i gang?

Del et helt broccolihoved i mindre dele og hak selve stokken i skiver. Sæt en gryde over med 3-4 cm vand i bunden og når det koger lægger du al broccolien i og lader det koge i 1 minut sammen med en smule salt. Husk at tage broccolien op når der er gået et minuts tid - ellers bliver det nemt udkogt og det er ikke meningen at broccolien ligefrem skal være blød. Kun lige blancheret kort så den stadig er sprød og lækker. Hæld broccolien i en skål.

Hak et lille skalotteløg fint og drys det ud over broccolien sammen med en halv deciliter rosiner.

Varm en pande godt op og rist en lille håndfuld pinjekerner på den inden du hælder dem i skålen med broccolisalaten. Bland skyr eller fromage frais i skålen og vend det hele sammen.

Grill kyllingestykkerne et par minutter på hver side på den varme pande og servér dem ved siden af broccolisalaten.

God appetit!


Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.

Ingredienser til fedtfattig broccolisalat


1/2 dl rosiner
1 broccolihoved
1 lille skalotteløg
2 spsk ristede pinjekerner
1 dl skyr eller fedtfattig fromage frais

400 g kylling i strimler