Champignon på ristet brød med frisk persille og en smule fløde
Kan være klar om 20 minRens og skyl champignonerne inden du griller dem i lidt olivenolie i et par minutter på en glohed pande. Når svampene er tilpas stegt (de skal ikke have ret lang tid) så skruer du ned for blusset og hælder fløden ved. Hak persillen og drys det over svampene. Tilsæt salt og friskkværnet peber og hæld svampene i en skål - gerne med låg så de ikke bliver kolde mens brødene varmes.
Skru op for blusset igen og dryp lidt olivenolie på brødene inden du rister dem på panden du lige har brugt til champignonerne. Brødene suger den sidste væde op fra champignonerne og fløden og det smager fantastisk, så det ville være en skam, hvis det gik til spilde.
Hæld champignonerne på brødet og servér!
Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.
Ingredienser til champignon på ristet brød
500 g champignon
1 dl fløde (bestem selv fedtprocenten)
2-4 skiver toast
En lille dusk persille
Olivenolie
Salt, peber