Berberi andebryst med flødestuvede kartofler
Kan være klar om 2 timerTænd ovnen på 175°.
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Fordel dem sammen med hakkede løg, hvidløg og rigeligt med salt og peber i et ovnfast fad. Hæld vand og fløde ved og sæt det i ovnen ved 175°.
Når kartoflerne har været i ovnen i ca. 1 time, ridses berberi andebrysterne på fedtsiden og salt og peber gnides ind i sprækkerne. Steg andebrysterne et par minutter på fedtsiden ved middel varme og vend dem. De skal have ca. 10 minutter på hver side og derefter hvile i 5 minutter inden de skæres i tynde skive og serveres med kartoflerne. Berberi andebryst - saftig og lækker - velbekomme!
Tip: Læs min guide til, hvordan du vælger en god og skarp kokkekniv her.
Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.
Ingredienser til berberi andebryst
2 berberi andebryst
2 kg kartofler
2 løg
2 fed hvidløg
5 dl vand
250 ml madlavningsfløde 9%
Salt, peber