Billede af tigerrejer i karrysauce

Tigerrejer i karrysauce med pasta

Kan være klar om 20 min

Sæt vand over til pasta og når det koger, hælder du pastaen i og begynder at lave karrysaucen herunder.

Hak det halve rødløg fint og svits det kort på panden sammen med hvidvinseddike. Når eddiken lige er reduceret lidt, så tilsætter du smør og karry og rører det sammen indtil smørret er smeltet helt. Tilsæt tomat passata og mælk og lad det hele koge ind ved svag varme i 5-10 minutter så saucen får en god tyk og cremet konsistens.

Pil skallen af rejerne og når pastaen er ved at være færdigkogt så lægger du rejerne ned i saucen og rører lidt rundt så alle rejer bliver dækket. Tigerrejerne skal bare lige koge med i 1-2 minutter.

Fordel pastaen i to dybe tallerkener, hæld karrysaucen over og drys med enten finthakket persille eller frisk koriander.

Tip: Hæld en teskefuld sød chilisauce i karrysovsen, hvis du gerne vil give retten et ekstra pift. Det smager fantastisk!


Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.

Ingredienser til tigerrejer i karrysauce


1/2 rødløg (de er mildere i smagen)
2 spsk hvidvinseddike
25 g smør
2 tsk karry

250 ml tomat passata
250 ml mælk

400 g tigerrejer

300 g pasta

Evt. en smule frisk koriander eller persille til at drysse oven på retten.