Pasta med gorgonzola sauce og champignon
Kan være klar om 25 minSæt vand over til pasta og rengør champignonerne imens.
Smelt lidt smør i en pande og steg svampene til væsken er fordampet og champignonerne er svagt brunede. Tilsæt hakket hvidløg og steg det med i nogle få sekunder. Krydr med salt og friskkværnet peber - drys til sidst med friskhakket persille og server sammen med pastaen.
Mens champignonerne steger, koges fløden op med 5-6 blade basilikum, salt og lidt friskkværnet peber. Skru ned for blusset og smelt gorgonzolaen i fløden.
Hæld vandet fra pastaen og bland den med 1 tsk smør, inden gorgonzola-saucen hældes over og retten serveres med resten af basilikum-bladene som pynt og champignonerne som tilbehør.
Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.
Ingredienser til pasta med gorgonzola sauce og champignon
400 g pasta
Champignon
2 spsk smør
400 g champignon
1 fed hvidløg
2 spsk persille
Gorgonzola sauce
2 dl fløde
60 g gorgonzola
10 blade basilikum
Salt og peber