Billede af pasta med gorgonzola sauce og champignon

Pasta med gorgonzola sauce og champignon

Kan være klar om 25 min

Sæt vand over til pasta og rengør champignonerne imens.

Smelt lidt smør i en pande og steg svampene til væsken er fordampet og champignonerne er svagt brunede. Tilsæt hakket hvidløg og steg det med i nogle få sekunder. Krydr med salt og friskkværnet peber - drys til sidst med friskhakket persille og server sammen med pastaen.

Mens champignonerne steger, koges fløden op med 5-6 blade basilikum, salt og lidt friskkværnet peber. Skru ned for blusset og smelt gorgonzolaen i fløden.

Hæld vandet fra pastaen og bland den med 1 tsk smør, inden gorgonzola-saucen hældes over og retten serveres med resten af basilikum-bladene som pynt og champignonerne som tilbehør.


Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.

Ingredienser til pasta med gorgonzola sauce og champignon


400 g pasta

Champignon
2 spsk smør
400 g champignon
1 fed hvidløg
2 spsk persille

Gorgonzola sauce
2 dl fløde
60 g gorgonzola
10 blade basilikum

Salt og peber