Pasta med fløde og parmaskinke
Kan være klar om 20 minKog pastaen til den er al dente, dvs. til den lige præcis er færdig og ikke et minut mere. Pastaen må ikke være udkogt.
Varm æggeblommen og fløden op i en gryde på svagt blus mens du hele tiden rører rundt. Tilsæt paprika, estragon, salt og peber. Saucen må ikke koge - det skal kun lige varmes forsigtigt.
Skær parmaskinken i strimler og kom det i saucen. Hæld det over pastaen og drys med revet parmesan og friskkværnet peber.
Vupti, så er der pasta med fløde og parmaskinke!
Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.
Ingredienser til pasta med fløde og parmaskinke
350 g fettuccine eller anden pasta
3 æggeblommer
150 ml madlavningsfløde
2 knsp paprika
2 knsp estragon
Salt og peber
50 g tynde skiver parmaskinke
Revet parmesanost