07:00spisetid
Ovnbagte rodfrugter med gulerod, pastinak, persillerod og knoldselleri
Kan være klar om 1 timeTænd ovnen på 225°.
Skræl rodfrugterne og skær dem i mindre stykker. Læg dem i et ovnfast fad, hæld lidt olivenolie og grofthakket hvidløg på og krydr med salt og peber.
Bages i ovnens nederste del i 45 minutter. Derefter 3-4 minutter på grill i den øverste del af ovnen, for at give grøntsagerne lidt farvet kant.
Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.
3 personer
Ingredienser til ovnbagte rodfrugter
5 kartofler
2 pastinakker
2 persillerødder
1/4 knoldselleri
4 gulerødder
4 spsk olivenolie
1/2 fed hvidløg
3 spsk persille
Groft salt og friskkværnet peber