Billede af ovnbagte rodfrugter

Ovnbagte rodfrugter med gulerod, pastinak, persillerod og knoldselleri

Kan være klar om 1 time

Tænd ovnen på 225°.

Skræl rodfrugterne og skær dem i mindre stykker. Læg dem i et ovnfast fad, hæld lidt olivenolie og grofthakket hvidløg på og krydr med salt og peber.

Bages i ovnens nederste del i 45 minutter. Derefter 3-4 minutter på grill i den øverste del af ovnen, for at give grøntsagerne lidt farvet kant.


Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.

Ingredienser til ovnbagte rodfrugter


5 kartofler
2 pastinakker
2 persillerødder
1/4 knoldselleri
4 gulerødder

4 spsk olivenolie
1/2 fed hvidløg
3 spsk persille

Groft salt og friskkværnet peber