Billede af madbrød

Madbrød med rosmarin

Kan være klar om 45 min

Tænd ovnen på 225°.

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld det i en skål, tilsæt yoghurt og rør gæren i. Tilsæt sukker, salt og rør melet i, lidt efter lidt.

Ælt dejen sammen i 5 minutter og form den til et rundt, fladt brød. Rids det næsten helt igennem, så der bliver 8 trekantede stykker brød og pensl det med mælk. Drys med rosmarin.

Sæt brødet midt i ovnen og bag det ved 200° i 35 minutter.


Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.

Ingredienser til madbrød


50 g smør
2 dl mælk
1/2 dl yoghurt naturel
25 g gær

1 tsk sukker
1 tsk groft salt
350 g hvedemel

2 tsk tørret rosmarin