Billede af fransk bondesuppe

Fransk bondesuppe med frisk chili, basilikum og grønsager

Kan være klar om 1 time og 10 minutter

Kog pastaen al dente i en gryde med lidt salt og hæld vandet fra.

Skræl og skær kartofler og gulerødder i grove stykker. Svits hakkede hvidløg og chili kort i en stor gryde inden kartofler og gulerødder tilsættes. Svits det hele sammen i endnu 1 min.

Hæld vand, tomatpassata og hakkede tomater i suppen. Lad det simre i 10 min og tilsæt derefter groft revet basilikum og persille. Lad det simre i yderligere 45 minutter, inden du hælder pastaen i og smager til med salt og peber.

Serveres med brød og revet ost, som skal fungere som modspil til suppens chili.


Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.

Ingredienser til fransk bondesuppe


1,5 kg kartofler
3,5 l vand
5 gulerødder
4 fed hvidløg
1/2 chili
4 spsk salt

250 g pastaskaller

1 brik tomatpassata
2 brikker hakkede tomater

25 blade frisk basilikum
1 håndfuld frisk persille

1 ps revet ost