Billede af chili con carne

Chili con carne med ris og salat

Kan være klar om 40 min

Hak løg, gulerødder og hvidløg groft og svits det. Tilsæt kød og svits det med. Tilsæt krydderierne og hakkede chilipebre, svits det og tilsæt de flåede tomater. Lad din chili con carne simre under låg i 20 min.

Tilsæt bønner, majs og de grofthakkede peberfrugter. Varm det hele igennem og smag din chili con carne til med salt, peber og rødvinseddike.

Ris
Hæld ris og vand i en gryde og skru helt op for blusset. Når det koger tilsætter du salt, skruer ned for blusset og lader risene simre i 15-20 minutter. Tag gryden af blusset og lad risene trække i 5 minutter inden servering.

Serveres med ris, fromage frais, revet ost og salat som tilbehør. Allerhelst skal der også serveres en god, mild øl til - det passer perfekt til den kraftige chili con carne smag. God fornøjelse!


Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.

Ingredienser til chili con carne


1 løg
2 gulerødder
3 fed hvidløg

500 g hakket oksekød

2 chilipebre
1 tsk spidskommen
1 tsk chilipulver
1 tsk oregano
1 tsk kanel

1 ds flåede tomater
1 ds chilibønner
1 ds majs
1 rød peber

1 dl fromage frais
1 pose revet mozarella

Balsamico rødvinseddike

Salt, peber

Ris
6 dl ris
9 dl vand
1 spsk salt

Salat
Babyspinat eller lignende
Tomater