Billede af berberi andebryst

Berberi andebryst med flødestuvede kartofler

Kan være klar om 2 timer

Tænd ovnen på 175°.

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Fordel dem sammen med hakkede løg, hvidløg og rigeligt med salt og peber i et ovnfast fad. Hæld vand og fløde ved og sæt det i ovnen ved 175°.

Når kartoflerne har været i ovnen i ca. 1 time, ridses berberi andebrysterne på fedtsiden og salt og peber gnides ind i sprækkerne. Steg andebrysterne et par minutter på fedtsiden ved middel varme og vend dem. De skal have ca. 10 minutter på hver side og derefter hvile i 5 minutter inden de skæres i tynde skive og serveres med kartoflerne. Berberi andebryst - saftig og lækker - velbekomme!

Tip: Læs min guide til, hvordan du vælger en god og skarp kokkekniv her.


Synes du godt om, får du opskriften i en fin pdf som tak - uden reklamer. Lige til at printe ud.

Ingredienser til berberi andebryst


2 berberi andebryst

2 kg kartofler
2 løg
2 fed hvidløg
5 dl vand
250 ml madlavningsfløde 9%

Salt, peber

leveret ingredienserne direkte hjem til dig med Osuma, så du slipper for at stå i kø i supermarkedet - det er supersmart!